Първоначално публикувано от vanboxer
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане и колебания относно 146
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от GUESS WHOЗдравей my_angel, и аз съм пред същата дилема като теб преди - да я купувам ли или не.....И на мен много познати ми казват че лесно се чупела и не си струвало, ама нали знаеш че за нас жените най - важно е как изглеждаКато се качих в нея си казах - това е моята кола!ама баща ми взе да ме разубеждава, че лесно им се чупели двигателите, защото негов познат си купи такава и след 2 месеца му се случило точно това.И не само той както казах споделя това мнение, но аз все още много се чудя...
Някой може ли да даде мнение по въпроса с двигателя и изобщо като цяло.Наистина имам нужда от съвет...
....Надявам се скоро да те поздравим като добре дошла
И точно защото съм жена бих предпочела друга по здрава , защото по добре да си давам парите за фризъор отколкото за ремонти :P но и много ми харесва от друга страна....
Comment
-
Първоначално публикувано от GUESS WHOЗа второто се извинявам че погрешка го пуснах отново.Все пак, ако има някой който да каже проблемни ли са боксеровите двигатели ще му бъда много благодарна!Имам време до утре да реша ще я купувам ли или не...не се чуди, взимай я и заедно ще ходите на фризьор
Comment
-
Първоначално публикувано от GUESS WHOВъпроса беше по скоро ще успея ли с нея изобщо да стигна до фризъора
...но стигнеш ли..ще си с най-фешън прическата.......обърнахме го на чат.....дай скайп да ти предада атмосферата
Comment
-
здравей мерак алфазжийски,аз мога да ти пиша само едно,не казват благи думи за алфите хора които не ценят дизаин,технологии и тем подобни работи, това са приказки на хора които като седнат зад волана си мислят че тази кола е вседеход и може да върви през дупки,канавки идр.явно при избора си на колица са объркали авто пазара с някоя разпродажба на БТРи или ЕМТЕЛБЕТА от 60те години,не съм100% на вие сколите но знай,когато умрат сервизите за немски или други марки тогава с радост ще се замисля за някоя такава.да не забравяме че 90% от автомобилните марки има силно италианско участие в разработки и дизаин.също така говорят и за френските но отново уви. p.s.ако искаш дая караш по-уверено все пак да не забравяме чее 2ра ръка похарчи малко повече парици за по-добра и запазена кола.не мее срам да ти призная август месец я купих обиколих 100 авто къщи и взех моята още в 5,6 къща я харесах и въпреки обиколката из Варна се върнах за нея,дадох за моята 5300лв `1998- 8ми месец 1.6т.спарк 120 коня,имаше и по-евтини но бяха със почти стартов път към сервиз.
Comment
-
Първоначално публикувано от GUESS WHOЗдравей my_angel, и аз съм пред същата дилема като теб преди - да я купувам ли или не.....И на мен много познати ми казват че лесно се чупела и не си струвало, ама нали знаеш че за нас жените най - важно е как изглеждаКато се качих в нея си казах - това е моята кола!ама баща ми взе да ме разубеждава, че лесно им се чупели двигателите, защото негов познат си купи такава и след 2 месеца му се случило точно това.И не само той както казах споделя това мнение, но аз все още много се чудя...
Някой може ли да даде мнение по въпроса с двигателя и изобщо като цяло.Наистина имам нужда от съвет...
И аз се наслушах на всичките тези неща, но и аз се влюбих в нея като я видях и въпреки приказките на баща ми и на останалите си я купих и не съжалявам
Comment
-
[quote=My_angel]Първоначално публикувано от "GUESS WHO":4176tgd5Здравей my_angel, и аз съм пред същата дилема като теб преди - да я купувам ли или не.....И на мен много познати ми казват че лесно се чупела и не си струвало, ама нали знаеш че за нас жените най - важно е как изглеждаКато се качих в нея си казах - това е моята кола!ама баща ми взе да ме разубеждава, че лесно им се чупели двигателите, защото негов познат си купи такава и след 2 месеца му се случило точно това.И не само той както казах споделя това мнение, но аз все още много се чудя...
И аз се наслушах на всичките тези неща, но и аз се влюбих в нея като я видях и въпреки приказките на баща ми и на останалите си я купих и не съжалявам[/quote:4176tgd5]
Тя и Guess Who не съжалява да кажа под секрет
Comment
-
Re: ?
Първоначално публикувано от My_angelНо на мен не ми замръзват уплътнителите на вратите.Просто като натисна алармата за да отключа и вратите се отключват и веднага пак се заключват.
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПросто остави колата на слънце (ако има) ако не....абе не се впрягай просто си заключвай с ключа когато прави така....А за да си влезеш в колата сутринта улучи момента между двете прищраквания след което механизма ще полудее да се заключва и отключва но ще спре...абе всичко е от студа...
Ами да - полудя и после неще да се заключи та ги заключвах една по една.
Comment
-
и моятя така не искаше да се заключи,но решението на проблема е много просто-качваш се в колата затваряш вратите и прищракваш копчето за заключване на шофьорската врата 4-5 пъти след това всичко ще е ок
Comment
Comment